Koor De Stemming

Volg koor De Stemming:

word facebook vriend van koor De StemmingVolg De Stemming via TwitterRSS feed koor De Stemming

Het Koor

Koor De Stemming is een enthousiast en ervaren koor van mensen in de leeftijd van 25-40 jaar. De Stemming bestaat uit ongeveer 25 leden en staat onder leiding van Joost Schouten. Door de integere en verfrissende benadering van klassieke muziek heeft het koor in de afgelopen jaren een geheel eigen geluid en unieke uitstraling opgebouwd.

Hoewel er wekelijks hard wordt gerepeteerd en er van je wordt verwacht dat je ook thuis oefent, is het sociale aspect binnen het koor zeer belangrijk. Het met plezier musiceren en het uitdragen daarvan staat voorop!

De Stemming geeft in elk geval keer per jaar concerten in Baarn en Amsterdam. Daarnaast zijn er kleinere uitvoeringen tijdens uiteenlopende gelegenheden op verschillende locaties in zowel binnen- als buitenland.

Meedoen?

Om lid te kunnen worden, moet je auditie doen bij de dirigent. Afhankelijk van of je goed genoeg bent en of er op dat moment plek is in jouw stemgroep, kan je meedoen of niet. Koor De Stemming is een klassiek koor in Amsterdam. Het koor bestaat uit ongeveer 25 leden, verdeeld over vier stemmen (sopraan, alt, tenor en bas).
Tweemaal per jaar geeft het koor concerten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *